DVD fra nordsteam er kommet ut. Les om DVD'en.  Bestilling av DVD gjøres her.

Joomla 1.5

Veteranbrannbiler.com er oppdatert til nyeste versjon av Joomla 1.5. Dette er blitt gjort for å øke sikkerheten på websiden. De fleste nye komponentene er laget for Joomla 1.5.

Joomla 1.5 er videreutvikling fra joomla 1.0. Det er letter å installere ting på websiden, letter å tilpasse visning av siden.

Det vil i begynnelsen være litt forandringer som man kanskje legger merke til. Noen komponenter mangler, andre er blitt, eller blir byttet ut osv. Dette jobber vi med, for å forbedre websiden. Slik at det blir lettere å bruke Veteranbrannbiler.com, vi ønsker også tilbakemeldinger fra dere som bruker websiden. Tilbakemeldinger kan gis i forumet.

Påmeldingsskjema for Veteranbrannbiltreff 2008 finner dere her .  Hotell reservasjon til Veteranbrannbiltreff finner dere her .

NB: Påmeldingsfrist er 1. Mai.

God Jul & Godt NyttårVeteranbrannbiler.com ønsker alle en

Riktig God Jul Og Et Godt Nyttår.

Merry Christmas and Happy New Year.

 

Ei 500m2 stor løe på Madla brann laurdag morgon ned til grunnen. Fleire veterankjøyretøy og ei lastebil vart totalskada.

Det var verken dyr eller menneske i eller ved løa då brannen starta.

Brannvesenet fekk melding om brannen i Regimentveien, like ved Madlaleiren, klokka halv fire. I sjutida dreiv brannmannskap med etterslokking.

Det sto fire-fem veteranbilar i bygningen, kun ein vart redda ut. Bilane, samt ein lastebil, vart totalskada.

Melder Stavanger Aftenblad

Veteranbrannbiler.com vil med dette ønske alle en riktig God Jul og et Godt Nyttår.

Merry Christmas and Happy New Year.MB 1113 automobilsprøjte, udfaset fra et brandvæsen for 3 år siden. God stand, rigtig pæn og velholdt, næsten ingen rust.  Km: 22500.

 Sample Image

7. og 8. OKTOBER 2006

Det er nå klart for Veteranbilutstilling i ny- / bruktbilhallene hos Hegre Auto / Hegre Bil , på Lura mellom Stavanger og Sandnes.

Det vil være utstillt mange forskjellige typer biler og noen veteranbrannbiler.  Regner med ca. 80 biler av fiiin gammel årgang!

Lørdag 7.Oktober  kl. 10.00 – 17.00, Søndag 8. Oktober kl. 13.00 – 17.00 

Inngangsbillett voksne kr. 50,-  barn gratis iflg. m/voksne  Arrangør: Gammelbilens venner

Lørdag 23. september åpnes dørene for publikum, og brannvesen rundt i landet inviterer til hyggelig aktivitetsdag. På Brannverndagen har du sjansen til å besøke en brannstasjon og se hvordan brannfolkene har det på jobb. Du får lære mer om brann og brannvern, delta i konkurranser, og kanskje til og med få sitte i en brannbil! Ta gjerne med deg søsken, foreldre, tanter og onkler, bestemor og bestefar. Dette blir spennende for alle. 

På noen brannstasjoner vil det også være flotte veteranbrannbiler, som man kan ta bilde av. Ta kontakt med brannvesenet i din kommune, eller se på brannvernuka for åpningstider.

Send gjerne inn bilder av brannbiler til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

 

 

thumb_236628_fullsizeDodge  w300 4wd 5,2l v8 1963  veteranbrannbil, selgest høystbydene over 25.000. Bilen er komplett utstyrt, registrert, veteranbil forsikret.registreringsnummer er f-36176

  Bilen er solgt til Peter i Danmark, Veteranbrandbiler.dk

 

 

Det er duket for den årlig museumsdagen i Stavanger. Det er fjerde året på rad museene i Stavanger møter publikum i fellesskap, med et samlet ønske om å vise byens museumsmangfold.

Fredag den 28.07.06 og lørdag 29.07.06 vil det være et veteranbil-og båt treff i Stavanger. Dette treffet er en del av Gladmatfestivalen som er i Stavanger fra 26.07.06 til 29.07.06.

Her vil det være veteranbåter som kommer inn til Stavanger, og reiser en tur på sjøen i området rundt Stavanger. Det vil være veteranlastebiler, veteranbusser, veteranbiler og veteranbrannbiler. Kjøretøyene vil kjøre rundt i Stavanger sentrum. Dermed vil det være noen biler som står parkert og noen kjører rundt.  Det blir litt bytting på biler som står og kjører.

Alle er velkommen til veteranbil-og båt treffet i Stavanger ved Skagenkaien / tollboden.

Det begynner å bli sommer, og sommerferie her på Veteranbrannbiler.com

Det vil si at det ikke blir de store oppdateringene på nye artikler, gjennom sommeren. Det vil også gå lenger tid før dere får svar på nye registreringer, direkte henvendelser, innsendte artikler osv, som blir sent til Veteranbrannbiler.com .

Vi vil besvare spørsmål, registrering, innsente bilder og tekst osv, så fort det lar seg gjøre. Dere må bare sende diverse artikler, bilder osv, selv om det er sommer.

Vi vil med dette ønske alle våre lesere en Riktig God Sommer.

 

Vi har nå fått et nytt bilde galleri. Det er et galleri som kommer fra 4homepages.de, og galleriet heter 4Images. Dette ligger på Topp menyen, og heter "Bilde Galleri" Det er mellom Forum og Sitemap.

Galleriet er åpent for alle, dvs alle kan se på bildene som ligger i galleriet. For å kunne laste bilder opp, eller ned må man være registrert. Registrering kan man gjøre her.

Håper at dere liker bildene som er, og blir lagt ut i galleriet.

Her på Veteranbrannbiler.com har vi et diskusjonsforum. Oppfordrer alle til å ta i bruk forumet til Veteranbrannbiler.com . Her kan alle skrive om ting, svare på spørsmål, dele erfaringer med andre, spørre om forskjellige ting. I forumet er det høyt under taket. Her er ingen spørsmål "dumme". Har dere ikke vært i et diskusjonsforum før, kan det være litt skremmende til å begynne med. Men det er ikke så vanskeligt. Her kan du gå til et emne som forklare litt hvordan ting kan gjøres i et forum - (trykk her) . Vi har også moderatorer som kan hjelpe dere. 

Dere trenger ikke å registrere dere for å kunne skrive i forumet, men det kan være en fordel å registrere seg. Alle er velkommet til å delta i forumet.

 

Som dere ser har datoformatet på Veteranbrannbiler.com blitt til engelsk format. Det er ikke gjort med hensikt. Datoformatet bestemmes av serverinnstillingene på webhotellet og weboppsettet. Vi har ikke tenkt å gå over til engelsk format, men vi jobber for å løse dette. Det kan i denne forbindelse være at dere mottar automatisk utsendelse av brev på engelsk. Dette gjelder ved registrering ol. Dere bes da sende en kopi til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Vi beklager dette. Er det noe dere lurer på så ta kontakt med oss.

Det ser nå ut som om Web hotellet har klart å fikse problemene på serveren. Flørt  Jippi !!

 

  Som en oppfølger fra Veteranbrannbil-treffet i Bergen 2005, vil Oslo arrangere Veteranbrannbil treff 30.8.2007 til 2.9.2007. Vi ønsker alle hjertelig velkommen!

Det er for tiden problemer med sidevisninger i Internet Explorer (nettleser) på Veteranbrannbiler.com
Dvs at dere kan bli sendt rett videre til en tom side som heter https:///   -->  trykk tilbake knappen på nettleseren deres - siden vil nå vises.  Vi jobber med problemet.

Dette problemet er ikke tilstede når dere bruker Firefox nettleser. Hvordan det er i Opera, Netcape ol vet vi ikke.

Problemet er blitt redusert, men det kan forkomme av og til. Vi beklager dette. 

Veteranbrannbiler.com er en helt ny web-side. Her vil vi prøve å vise frem veteranbrannbiler som er rundt om i Norge.
Veteranbrannbiler
Postadresse: Storevardvegen 2, 4056 Tananger     |   E-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Templates by: RocketTheme |  Powered by: Joomla! |  Innhold og bilder Copyright © 2015 Veteranbrannbiler - All Rights Reserved