010_JPG.jpg

Velkommen til Veteranbrannbiler.com.

Dette er en side for alle som liker Veteranbrannbiler, nyebrannbiler, brannpumper og alt annet som har med brannbiler å gjøre. Alle sammen er velkommen hit,

både store og små.

039_JPG.jpgVeteranbrannbiler.com er en side for alle som liker Veteranbrannbiler, nyebrannbiler, brannpumper og alt annet som har med brannbiler å gjøre.

Målet med denne siden er å samle mest muligt info og bilder, på veteranbrannbiler som finnes rund omkring i landet. Det gjelder kommunale brannbiler, private brannbiler, industri brannbiler, flyplass brannbiler ol.

 

001_JPG.jpg

Her vil vi vise frem alle de flotte Veterabrannbilene som er rundt om i Norge. Det er: Mannskaps-, transports-, pumpe-, tank-, maskinstige-, lift-, sjefs- og spesial-brannbiler.


Her inne har vi også et forum med forskjellige rom som man kan diskuter, snakke, spørre og svare i. Her kan dere spørre om alt muligt, fortelle en god historie, få tips til vedlikehold ol. Her er det høyt under taket.

006_JPG.jpgVi kommer også til å presenter bilder og tekst fra brannbiltreff / arangement som dere sender inn til Veteranbrannbiler.com 

Oppfordring:
Har du / dere er gammel brannbil som der vil ha her inne på siden så ta kontakt på epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  Divers info og bilder om veteranbrannbilen(e) deres er kjekt å få presentere her inne.

054_JPG.jpg

 

Ta kontakt hvis du har noe på hjertet   Wink

 

 

065_JPG.jpg 

Veteranbrannbiler
Postadresse: Storevardvegen 2, 4056 Tananger     |   E-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Templates by: RocketTheme |  Powered by: Joomla! |  Innhold og bilder Copyright © 2021 Veteranbrannbiler - All Rights Reserved