GMCGMC'en til gamle Stavanger Brannvesen har vi nå fått tilbake fra utlån til Gammelbilens Venner. De har lånt brannbilen i ca 10 år. Stavnger Brannbilklubb har tatt i mot brannbilen, og skal ta vare på brannbilen for Brannvesenet Sør-Rogaland. Bilen er i klubbens lokaler. Brannbilen har de siste 4 - 5 årene stått i en løe for oppussing, men interssen for selve oppusingen blant medlemene i Gammelbilens Venner falt etter en liten stund. Dette skyldes andre prosjekt som ble prioritert.

Det har vært noen medlemer fra Stavanger Brannbilklubb ute i Løa for å se på muligheter for flytting, tilrette legge for at alt skulle være klar til flytting. Det er å jekke ned stigen, kontrollere hjul, rulle opp støttebein osv.
Svein fikk låne en bergingsbil fra Viking Redningstjeneste Stavanger, og fikk med seg Jan, Reidar og Oddbjørn ut til løa. Der ute klarete de å få slepe ut GMC'en. Som dere ser er det ikke så stor klaring mellom bil og løe. GMC'en ble festet i brillen til redningsbilen, og slept ut til Sola. Her ble den satt fint på plass i lokalene til Brannbilklubben. Bildene er tatt av Oddbjørn Leikvoll
GMC GMC
Stavanger Brannbilklubb
Besøksadresse: Flådåveien 2, 4331 Ålgård   |   Postadresse: c/o Stian Magnussen, Storevardvegen 2, 4056 Tananger
Org.nr: 993 748 137   |   E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Templates by: RocketTheme |  Powered by: Joomla! |  Innhold og bilder Copyright © 2021 Veteranbrannbiler - All Rights Reserved