Flekkefjord Brannbilklubb har gleden av å invitere til treff
12-15 August 2021.

Veteranbrannbiltreff 2021 

Flekkefjord brannbilklubb inviterer til veteranbrannbiltreff 12.- 15. august 2021. 

Utstilling og åpning av treffet.
Veteranbilløp og besøk på brannbilfabrikken Egenes Brannteknikk.
Bilkortesje i bykjernen med utstilling og diverse kåringer.
Historiske utrykkinger fra ulike tidsepoker.
Demonstrasjon av utstyr ved FBV
Omvisning lørdag ettermiddag på det nye «Nødetats bygget» (Hvis ferdigstilt).
Påmelding gjøres til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  (NB ny epostadresse)

Familiedag på Flymuseet 25. August.

Hafrsfjorddagen 2019Stavanger Brannbilklubb deltar på Hafrsfjorddagen sammen med Flymuseet, Gammelbilens Venner, Rutehistorisk forening, AMCAR Klubben, Norsk Veteran motorsykkel, Flyt med flere.

På vei til OsloOslo brannvesen og Brannmuseet i Oslo inviterte til Veteranbrannbiltreff i juni 2016 i Oslo.
Stavanger brannbilklubb ville stille mannsterke, og stilte med 10 deltagere og 6 veteranbrannbiler.

Det er ikke alle biler som har muligheter til å klare kjøreturen til Oslo. Derfor var det 2 biler som ble fraktet på lastebil eller tilhenger. Peter Pirsch ble fraktet på semitrailer fra Grødem transport, mens Willys / Ford ble fraktet på tilhenger etter Scaniaen.

Veteranbrannbiltreff i Skien 2018

Skien brannvesen feirer 150 års jubileum, og i den forbindelse innvitere de til veteranbrannbil treff i Skien 1.-3. juni 2018.
Skien brannvesen ønsker velkommen til en hyggelig helg med vakre biler og hyggelige mennesker. Vi har lagt alt til rette for en flott helg  med masse opplevelser. Det blir mange medarrangører denne helgen så vi satser på å fylle byen med masse folk.
Da nærmer det seg, og vi gleder oss til å ta imot (nå nesten 40) alle flotte biler og hyggelige mennesker fra nært og fjernt. Påmeldingen er god, men vi ønsker oss enda flere så spre budskapet.

Veteranbrannbiltreff 8.-10.-mai 2015 Kristiansund brann og redningsvesen
inviterer til veteranbrannbiltreff 8.-10.-mai 2015

Veteranbrannbiler
Postadresse: Storevardvegen 2, 4056 Tananger     |   E-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Templates by: RocketTheme |  Powered by: Joomla! |  Innhold og bilder Copyright © 2021 Veteranbrannbiler - All Rights Reserved