Veteranbrannbiltreff i Skien 2015

Skien brannvesen feirer 150 års jubileum, og i den forbindelse innvitere de til veteranbrannbil treff i Skien 1.-3. juni 2018.
Skien brannvesen ønsker velkommen til en hyggelig helg med vakre biler og hyggelige mennesker. Vi har lagt alt til rette for en flott helg  med masse opplevelser. Det blir mange medarrangører denne helgen så vi satser på å fylle byen med masse folk.
Da nærmer det seg, og vi gleder oss til å ta imot (nå nesten 40) alle flotte biler og hyggelige mennesker fra nært og fjernt. Påmeldingen er god, men vi ønsker oss enda flere så spre budskapet.

Torsdag 31.5
Ankomst for de som ønsker det. Uformell sammenkomst på Lundetangen for de som ønsker det 19.00 Det blir også mulighet for et besøk på brannstasjon og hilse på gutta og få en omvisning.

Fredag 1.6
Ankomst før og plassering av biler på brannstasjon eller hotell for de som kommer tidlig denne dagen. Minibuss transport til båtturen.
11.00 Båttur fra Skien til Langesund der våre hyggelige kolleger fra Bamble brannvesen tar imot oss og vi spiser ferske reker og koser oss.
14.00 Vi treffer Bergen brannvesen som kommer med Fjordline og kjører sammen med dem i Snutebusser tilbake til Skien.
19.00 Kamerataften med pizza og noe å bite i. På grunn av antallet er ikke sted valgt enda, men vi sender dette i endelig deltaker info.
23.00 Slutt for dagen og resten av kvelden på eget initiativ.

Lørdag 2. Juni
10.00 Oppmøte brannstasjon i Skien for klargjøring til kortesje.
10.30 Kortesje til Skien brygge
11.00 Ordfører ønsker oss velkommen (Musikalsk innslag fra Musikksprell)
11.00 Veteranbrannbilutstilling, Grom bil utstilling, Mersmak utstillingsområde, Serveringssteder åpner, Skogens brannvoktere, Sivilforsvaret med historisk materiell, Redningsskøyta og Elias, Skogbrannhelikopter, Musikksprell (korps og kor), Skien brygge (opp med liften), Skien Live åpner Hamburg skuret for filmvisning, Norsk Luftambulanse med sin slag ambulanse, og mere til.
11.30 Første visning av Stompa filmen der vår FWD var med.
12.30 Skien brannvesen, Skien dykkergruppe og Redningsskøyta har demo på redning i vann.
13.00 Historisk by vandring med skuespillere. (Om bybrannen i 1777)
13.30 Historisk brannutrykning til Rådhuset
14.00 Andre visning av Stompa filmen
15.00 Historisk by vandring med skuespillere. (Om bybrannen i 1777)
16.00 Utdeling av premier for “beste bil” og publikumsprisen.
17.00 Utkjøring av området. (de som må dra før kan det, men gi beskjed)
19.00 Brannsjefen ønsker velkommen til grilling og middag på brannstasjonen
23.00 Offisielt program over.

Søndag 3. juni
Vi ønsker alle vel hjem. Det kan komme små endringer i programmet.
Med vennlig hilsen Skien brann- og feievesen
Veteranbrannbiler
Postadresse: Storevardvegen 2, 4056 Tananger     |   E-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Templates by: RocketTheme |  Powered by: Joomla! |  Innhold og bilder Copyright © 2021 Veteranbrannbiler - All Rights Reserved