Bilder
All
Brannbiler
Båter
Biler
Reo
Reo
Oversikt
Oversikt
Dodge
Dodge
Maskinstige
Maskinstige
Fiskebåt
Fiskebåt
Seilbåt
Seilbåt
Skip
Skip
3 båter
3 båter
Veteranbil
Veteranbil
Politibil
Politibil
liten lastebil
liten lastebil
Volkswagen
Volkswagen

Veteranbrannbiltreff 2021

Flekkefjord brannbilklubb inviterer til veteranbrannbiltreff 12.- 15. august 2021i Flekkefjord.

Veteranbrannbiltreff 2008, Stavanger

Her er info om veteranbrannbiltreffet i Stavanger 2008, som ble arrangert sammen med Nordsteam (veteranbåt og samferdsels festival). Stavanger var kulturhovedstad i 2008.

Busser
Rutehistorisk forening stillte opp med gamle busser, som blant annet det var muligheter for en tur med.
Båter
Det var mange flotte veteranbåter som var med på Nordstem
Biler
Gammelbilens venner stilte opp med sine veteranbrannbiler.
Brannbiler
Det var 40 veteranbrannbiler på treffet.
Eurolift as

Eurolift as har levert bilmonterte lifter til energiverk, brannvesen og industri siden 1970 og er en av de største leverandørene av denne type kjøretøy i Norge. Vi har levert over 500 bilmonterte personløftere, hvorav de fleste eies og brukes av energiverk. Eurolift AS kan levere personløftere med arbeidshøyde fra 7-100 meter. Vi holder også kurs for operatører i bruk av personløftere ved våre lokaler i Fredrikstad.

Gjennom vårt datterselskap i Sverige, Eurolift Sweden AB, er det levert et betydelig antall bil- og tilhenger monterte lifter, selvgående personløftere og saksebord.

 Eurolift AS har eget verksted som i tillegg til å være Sakkyndig Virksomhet, også er godkjent som påbyggerverksted av Statens Vegvesen. Her utføres det reparasjoner, service/vedlikehold og årskontroll av personløftere. Alt arbeid blir gjort i henhold til Brukerforskriften 555 og Maskinforskriften 522.

I de senere årene har vi utvidet vårt virksomhetsområde ved å tilby AUS-utstyr (arbeid under spenning). AUS-utstyr tilbys opp til klasse 4, både for det norske og det svenske markedet. Innen AUS kan vi også levere isolerte lifter for klasse A (800 kV), klasse B (69 kV) og klasse C (46 kV).

Eurolift AS monterer og leverer bilinnredninger i aluminium til energiverk og industri. I Norge har vi innredet kjøretøy siden 1984. Vi tilbyr bilinnredninger som gir fleksibilitet og funksjonalitet uansett biltype.
 

 

 Eurolift as

Postadresse:  Tomteveien 34, N-1618 Fredrikstad
N-1618 Fredrikstad
Telefon: 0047 69 32 32 00
Telefaks: 0047 69 32 32 02

E-mail:    Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Veteranbrannbiler
Postadresse: Storevardvegen 2, 4056 Tananger     |   E-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Templates by: RocketTheme |  Powered by: Joomla! |  Innhold og bilder Copyright © 2021 Veteranbrannbiler - All Rights Reserved