Bilder
All
Brannbiler
Båter
Biler
Reo
Reo
Oversikt
Oversikt
Dodge
Dodge
Maskinstige
Maskinstige
Fiskebåt
Fiskebåt
Seilbåt
Seilbåt
Skip
Skip
3 båter
3 båter
Veteranbil
Veteranbil
Politibil
Politibil
liten lastebil
liten lastebil
Volkswagen
Volkswagen

Veteranbrannbiltreff 2021

Flekkefjord brannbilklubb inviterer til veteranbrannbiltreff 12.- 15. august 2021i Flekkefjord.

Veteranbrannbiltreff 2008, Stavanger

Her er info om veteranbrannbiltreffet i Stavanger 2008, som ble arrangert sammen med Nordsteam (veteranbåt og samferdsels festival). Stavanger var kulturhovedstad i 2008.

Busser
Rutehistorisk forening stillte opp med gamle busser, som blant annet det var muligheter for en tur med.
Båter
Det var mange flotte veteranbåter som var med på Nordstem
Biler
Gammelbilens venner stilte opp med sine veteranbrannbiler.
Brannbiler
Det var 40 veteranbrannbiler på treffet.

 

 

T.Stangeland Maskin ble etablert i 1959 av Trygve Stangeland fra Tjelta i Sola. Han hadde da drevet som landbruksentreprenør hos bønder i Sola og omegn.
Den første tiden var det stort sett utleie av gravemaskiner til store oppdragsgivere som Røldal Suldal Kraft A/S Betongbygg (bygging av raffineriet i Risavika) kommunene og veivesen. Da oljeeventyret i distriktet kom igang ble det fart i T.Stangeland Maskin A/S. Omsettningskurven gikk rett opp. Det ble kjøpt mye maskiner og utstyr, og etterhvert ble det ansatt folk i administrasjonen som bla. teknikere, ingeniører etc.

Oppdragene stod i kø i forbindelse med utbygging av oljebasene Norsco Tananger og Dusavik, samt store masseflyttingsoppdrag for Norwegian Contractors i forbindelse med "bygge dokker" for betongplattformer.

T.S. ekspanderte videre, og når oljeselskapene etablerte seg hadde vi grunnarbeidene for de fleste, bl.a. Statoil, Shell, Conoco, Phillips, B.P., Saga, Hydro, Esso, Smedvig m. flere. og ekspansjonen har fram til dags dato vært utrolig stor.

Infrastruktur i forbindelse med bolig og næringsbygg/felt har vært en stor del av firmaets engasjement. Vi har, og har hatt, store prosjekter innenfor infrastruktur generelt som veibygging, jernbane, havnebygging, flyplass, vann/anlegg, bredbånd/gass/el fjernvarme.
Vi var og med og bygget det undersjøiske veiprosjektet Rennfast.
Rensing av masser er og blitt en del av vår portefølje.

T.Stangeland Maskin A/S omsetter for ca 800 millioner, og har ca 380 ansatte.
Vi er en del av Stangeland Gruppen som har milliardomsetning og over 500 ansatte. Dette gjør oss til den største entreprenøren i Rogaland.

Vårt firma's motto er å gjøre en sikker jobb til riktig tid og til riktig pris med godt fornøyde oppdragsgivere.

Stangeland Maskin
Maskinveien 13
4033 FORUS

Tlf.   51 44 40 00
Fax. 51 44 40 01

e-post: \n Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser, du må slå på Javascript for å kunne se den.
Web: www.tsmaskin.no

 

Veteranbrannbiler
Postadresse: Storevardvegen 2, 4056 Tananger     |   E-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Templates by: RocketTheme |  Powered by: Joomla! |  Innhold og bilder Copyright © 2021 Veteranbrannbiler - All Rights Reserved