torsdag, februar 22, 2018
Tekst str

Veteranbrannbiltreff i Stavanger

Leyland 1925 fra Kristiansund. Stakk av med prisen som deltakernes favoritt.8.-10. august 2008  inviterte Brannvesenet Sør-Rogaland til treff for gamle brannbiler. Treffet ble arrangert i samarbeid  med Nordsteam 2008, og viste på en fortreffelig måte norsk samferdselshistories utvikling fra sjø til land. Gamle dampbåter og veteranbrannbiler greide på en flott måte å gjøre de solfyllte augustdagene til en folkefest for regionens befolkning og for tilreisende turister.

Les mer: Veteranbrannbiltreff i Stavanger

Takk til alle som deltok

Veteranbrannbiltreff i StavangerNå er Veteranbrannbiltreffet over for dette året. Det har vært hektiske uker med mye planlegging. Vi har arbeidet med dette treffet i over 2 år. Treffet ble gjennomført med gode tilbakemeldinger.

Vi vil med dette takke alle som har vært med på planleggingnen, gjennomføringen og alle deltagerene som kom til Stavanger. Vi vil også takke publikum som tok turen til Stavanger for å se på de flotte brannbilene som var samlet i Vågen: Det er en ære å kunne presentere så mange og flotte brannbiler på en gang.

Dette treffet kunne ikke bli gjennomført om vi hadde manglet alle brannbilene, eller om brannbilene kom men ingen hjalp til med gjenomføringen av treffet. Alle er like viktige for å kunne få til et flott arrangemang.

Tusen takk til alle sammen.

{xtypo_info} Bilder fra Veteranbrannbiltreffet finner dere her {/xtypo_info}

Oslo Brannvesen invitertet til Veteranbrannbiltreff i 2011

Klassiker'n skiver om brannbiltreffet

Klassiker'nVeteranbilbladet Klassiker'n skriver i utgave nr 9 - 2008 om Veteranbrannbiltreffet i Stavanger. Det er en flott reportasje med fine bilder av brannbiler som deltok i Stavanger. Bladet er ut i disse dager. Reportasjen er skrevet av Kjetil Fuhr, og bilder er tatt Kjetil Fuhr og Rune Fotland.

Info om veteranbrannbiltreff 2008

Veteranbrannbiltreff 2008Informasjon om veteranbrannbiltreffet i Stavanger.

Det begynner å nærme seg august måned, og da er det ikke så lenge til Vetranbrannbiltreff. Og i den forbindelse vil vi sende ut litt informasjon om selve treffet. Veteranbrannbiltreffet er en del av Nordsteam (veteranbåt og samferdsels festival), slik at det vil være veteranbåter i Vågen i Stavanger. Det vil også være en del busser, mopeder, biler, og kystkultur aktiviteter i Stavanger denne helgen.

Les mer: Info om veteranbrannbiltreff 2008

Veteranbrannbiler
Postadresse: Storevardvegen 2, 4056 Tananger     |   E-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Templates by: RocketTheme |  Powered by: Joomla! |  Innhold og bilder Copyright © 2015 Veteranbrannbiler - All Rights Reserved

Logg inn skjema