Bilder
All
Brannbiler
Båter
Biler
Reo
Reo
Oversikt
Oversikt
Dodge
Dodge
Maskinstige
Maskinstige
Fiskebåt
Fiskebåt
Seilbåt
Seilbåt
Skip
Skip
3 båter
3 båter
Veteranbil
Veteranbil
Politibil
Politibil
liten lastebil
liten lastebil
Volkswagen
Volkswagen

Veteranbrannbiltreff 2021

Flekkefjord brannbilklubb inviterer til veteranbrannbiltreff 12.- 15. august 2021i Flekkefjord.

Veteranbrannbiltreff 2008, Stavanger

Her er info om veteranbrannbiltreffet i Stavanger 2008, som ble arrangert sammen med Nordsteam (veteranbåt og samferdsels festival). Stavanger var kulturhovedstad i 2008.

Busser
Rutehistorisk forening stillte opp med gamle busser, som blant annet det var muligheter for en tur med.
Båter
Det var mange flotte veteranbåter som var med på Nordstem
Biler
Gammelbilens venner stilte opp med sine veteranbrannbiler.
Brannbiler
Det var 40 veteranbrannbiler på treffet.

Ønsker bedriften din å profilere seg på en fin måte? Har bedriften din et ønske om å bli knyttet til brannbiler, barn og voksne? Da er en sponsoravtale for Veteranbrannbiltreff 2008 en flott måte å gjøre det på.

Veteranbrannbilgruppen til Brannvesenet Sør-Rogaland skal arrangere Veteranbrannbiltreff 8.-10. august 2008. Dette blir et treff for nesten hele landet. Veteranbrannbiltreffet er en del av Nordsteam - Veteranbåt og samferdsels festival.

Som sponsor for Veteranbrannbiltreff 2008 Stavanger, vil bedriften bli knyttet til et historisk arrangement som vil vekke stor oppmerksomhet i Stavanger, med blått lys og sirene.

Vi tilbyr forskjellige sponsorpakker som din bedrift kan velge mellom.

 

For mer informasjon om de forskjellige sponsorpakkene, eller andre spørsmål angående sponsing, vennligst kontakt Stian Magnussen tlf 90595558.

 

 

Veteranbrannbiler
Postadresse: Storevardvegen 2, 4056 Tananger     |   E-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Templates by: RocketTheme |  Powered by: Joomla! |  Innhold og bilder Copyright © 2021 Veteranbrannbiler - All Rights Reserved