Bilder
All
Brannbiler
Båter
Biler
Reo
Reo
Oversikt
Oversikt
Dodge
Dodge
Maskinstige
Maskinstige
Fiskebåt
Fiskebåt
Seilbåt
Seilbåt
Skip
Skip
3 båter
3 båter
Veteranbil
Veteranbil
Politibil
Politibil
liten lastebil
liten lastebil
Volkswagen
Volkswagen

Veteranbrannbiltreff 2021

Flekkefjord brannbilklubb inviterer til veteranbrannbiltreff 12.- 15. august 2021i Flekkefjord.

Veteranbrannbiltreff 2008, Stavanger

Her er info om veteranbrannbiltreffet i Stavanger 2008, som ble arrangert sammen med Nordsteam (veteranbåt og samferdsels festival). Stavanger var kulturhovedstad i 2008.

Busser
Rutehistorisk forening stillte opp med gamle busser, som blant annet det var muligheter for en tur med.
Båter
Det var mange flotte veteranbåter som var med på Nordstem
Biler
Gammelbilens venner stilte opp med sine veteranbrannbiler.
Brannbiler
Det var 40 veteranbrannbiler på treffet.

1.mai var påmeldingsfristen til Veteranbrannbiltreff 8.-10.august i Stavanger. Det er pr 8.mai påmeldt 21 brannbiler. Det er fremdeles muligheter for å melde på brannbile(e) til treffet i Stavanger. 

Vi oppfordrer alle som har lyst til å delta, om å melde på brannbilen(e) raskest mulig. Dette fordi vi vil ha med alle deltagende brannbiler med i et programblad. Der vil det bli presentasjon og bilde av brannbilene som er med på treffet. Dette programbladet skal settes opp og trykkes av ekstern bedrift, slik at vi har ikke så mye tid å spille med. (Kan ikke garantere at bilene blir med, ved sen påmelding)

Det er fremdeles mange ledige hotellrom. Hotell / rom bestilling gjøres her. Påmelding gjøres her. For mer info kontakt Stian på  tlf: 905 95 558

Ønsker alle velkommen til Stavanger. 

 

Veteranbrannbiler
Postadresse: Storevardvegen 2, 4056 Tananger     |   E-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Templates by: RocketTheme |  Powered by: Joomla! |  Innhold og bilder Copyright © 2021 Veteranbrannbiler - All Rights Reserved