Bilder
All
Brannbiler
Båter
Biler
Reo
Reo
Oversikt
Oversikt
Dodge
Dodge
Maskinstige
Maskinstige
Fiskebåt
Fiskebåt
Seilbåt
Seilbåt
Skip
Skip
3 båter
3 båter
Veteranbil
Veteranbil
Politibil
Politibil
liten lastebil
liten lastebil
Volkswagen
Volkswagen

Veteranbrannbiltreff 2021

Flekkefjord brannbilklubb inviterer til veteranbrannbiltreff 12.- 15. august 2021i Flekkefjord.

Veteranbrannbiltreff 2008, Stavanger

Her er info om veteranbrannbiltreffet i Stavanger 2008, som ble arrangert sammen med Nordsteam (veteranbåt og samferdsels festival). Stavanger var kulturhovedstad i 2008.

Busser
Rutehistorisk forening stillte opp med gamle busser, som blant annet det var muligheter for en tur med.
Båter
Det var mange flotte veteranbåter som var med på Nordstem
Biler
Gammelbilens venner stilte opp med sine veteranbrannbiler.
Brannbiler
Det var 40 veteranbrannbiler på treffet.

Veteranbrannbiltreff 2008Informasjon om veteranbrannbiltreffet i Stavanger.

Det begynner å nærme seg august måned, og da er det ikke så lenge til Vetranbrannbiltreff. Og i den forbindelse vil vi sende ut litt informasjon om selve treffet. Veteranbrannbiltreffet er en del av Nordsteam (veteranbåt og samferdsels festival), slik at det vil være veteranbåter i Vågen i Stavanger. Det vil også være en del busser, mopeder, biler, og kystkultur aktiviteter i Stavanger denne helgen.

Nordsteam åpner torsdag 7.august kl 18.00. Da vil det være en del busser og biler som kjører rundt. Det vil også være muligheter for de som vil og har lyst, til å kjøre med brannbiler rundt i Stavanger sentrum. Kjøringen vil foregå fra kl 17.00 - 19.00. Under åpningen vil det komme 5 veteranbåter som legger til kai. Svenske Bohusleen, Oster, Børyøsund, Stord og Sandnes. Det vil være korps som spiller.


Fredag vil det bli en samling på brannstasjonen i Stavanger der vi vil gå gjennom dagens program. Begynner å kjøre ned til Vågen kl 11.00. Brannsjefen og Varaordfører åpner selve treffet kl 12.00. Det vil være utstilling frem til Kl 15.00. Da starter brannbilrallyet, og man kjører etter noter og 4 - 5 biler sammen. For de som ikke vil kjøre 5 mil med brannbilen sin, så kan den stå igjen rundt Vågen. Det er muligheter for de fleste til å være med på Rallyet. Rallyet går utover Hillevåg og videre til Sandnes brannstasjon. Der vil det være 1 - 2 poster. Videre går ferden mot Sola Sjø, der vil det være 4 - 5 poster. Det vil også bli anledning til å besøke flymuseet på plassen. Tilslutt går turen tilbake til Stavanger brannstasjon.

Lørdag er det også samling på Brannstasjonen for info om dagens program. Man starter nedkjøringen til Vågen og stiller opp bilene. Det vil være 4 historiske utrykninger til et bygg i vågen. Vi kommer til å velge ut bilene som skal kjøre på de forskjellige utrykningene. De som vi plukker ut vil få en forespørsel om å delta og stille i tidsriktige klær.
Det vil også bli en parade gjennom byen med alle deltagende kjøretøy, både biler, busser og brannbiler.

Søndag kan de som har lyst være med på en rundtur som går fra Stavanger brannstasjon ut til brannbilklubben sitt lager, for å se på brannbiler som vi skal restaurere. Turen går så videre til Krigshistoriks Museum på Soma. Der vi skal se på museet. videre går turen til Rogaland Bilmuseum på Bråstein. Etter dette vil treffet være slutt, og de fleste vender nesen hjem.

Veteranbrannbiler
Postadresse: Storevardvegen 2, 4056 Tananger     |   E-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Templates by: RocketTheme |  Powered by: Joomla! |  Innhold og bilder Copyright © 2021 Veteranbrannbiler - All Rights Reserved