torsdag, februar 22, 2018
Tekst str

Takk til alle som deltok

Veteranbrannbiltreff i StavangerNå er Veteranbrannbiltreffet over for dette året. Det har vært hektiske uker med mye planlegging. Vi har arbeidet med dette treffet i over 2 år. Treffet ble gjennomført med gode tilbakemeldinger.

Vi vil med dette takke alle som har vært med på planleggingnen, gjennomføringen og alle deltagerene som kom til Stavanger. Vi vil også takke publikum som tok turen til Stavanger for å se på de flotte brannbilene som var samlet i Vågen: Det er en ære å kunne presentere så mange og flotte brannbiler på en gang.

Dette treffet kunne ikke bli gjennomført om vi hadde manglet alle brannbilene, eller om brannbilene kom men ingen hjalp til med gjenomføringen av treffet. Alle er like viktige for å kunne få til et flott arrangemang.

Tusen takk til alle sammen.

{xtypo_info} Bilder fra Veteranbrannbiltreffet finner dere her {/xtypo_info}

Oslo Brannvesen invitertet til Veteranbrannbiltreff i 2011

Veteranbrannbiler
Postadresse: Storevardvegen 2, 4056 Tananger     |   E-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Templates by: RocketTheme |  Powered by: Joomla! |  Innhold og bilder Copyright © 2015 Veteranbrannbiler - All Rights Reserved

Logg inn skjema