Bilder
All
Brannbiler
Båter
Biler
Reo
Reo
Oversikt
Oversikt
Dodge
Dodge
Maskinstige
Maskinstige
Fiskebåt
Fiskebåt
Seilbåt
Seilbåt
Skip
Skip
3 båter
3 båter
Veteranbil
Veteranbil
Politibil
Politibil
liten lastebil
liten lastebil
Volkswagen
Volkswagen

Veteranbrannbiltreff 2021

Flekkefjord brannbilklubb inviterer til veteranbrannbiltreff 12.- 15. august 2021i Flekkefjord.

Veteranbrannbiltreff 2008, Stavanger

Her er info om veteranbrannbiltreffet i Stavanger 2008, som ble arrangert sammen med Nordsteam (veteranbåt og samferdsels festival). Stavanger var kulturhovedstad i 2008.

Busser
Rutehistorisk forening stillte opp med gamle busser, som blant annet det var muligheter for en tur med.
Båter
Det var mange flotte veteranbåter som var med på Nordstem
Biler
Gammelbilens venner stilte opp med sine veteranbrannbiler.
Brannbiler
Det var 40 veteranbrannbiler på treffet.

DVD Nordsteam

Veteranbrannbiltreffet var en del av Nordsteam. Nordsteam 2008 ble kystkulturens store folkefest. I fem dager gledet nærmere 100.000 mennesker seg over hva de så og hva de fikk være med på. Et profesjonelt filmarbeid er utført for å gi en underholdningspakke så nær opp til deltakelse som mulig. Fra de glade dagene i august får vi oppleve festivalen med dens høydepunkter, båtene, folkelivet og de rullende klenodiene. Terningkast 6 fra publikumsjuryen.

Dette er en DVD du bare må se om og om igjen. Et høydepunkt som er kjekt å dele med andre. Det vil være en fin julegave som svært mange vil ha glede av. Hoved filmen er på 20 min, og det er mye ekstra materiell.

Prisen for DVD er kr 250,- + porto.

Bestilling gjøres på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller her. Husk å ta med navn, adresse og antall.

Veteranbrannbiler
Postadresse: Storevardvegen 2, 4056 Tananger     |   E-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Templates by: RocketTheme |  Powered by: Joomla! |  Innhold og bilder Copyright © 2021 Veteranbrannbiler - All Rights Reserved