Veteranbrannbiler

Velkommen til Veteranbrannbiler.com. Dette er en side om gamle brannbiler, brannbiltreff, utstillinger og Stavager Brannbilklubb

Stavanger Brannbilklubb
Stavanger Brannbilklubb er frivillig organisasjon som tar vare på, og vedlikeholder gamle brannbiler. Brannbilene eies av kommunene Stavanger, Sandnes og Gjesdal.
Utstillinger
Det arrangeres mange utstillinger og treff rundt i Norge. I år er det veteranbrannbiltreff i Skien 1.-3. juni 2018
Det er mange forskjellige gamle brannbiler rundt omkring, og her er det en del bilder.
Det var et stort veteranbrannbiltreff sammen med Nordsteam i Stavanger 2008. Stavanger var da kulturhovedstad dette året.
Veteranbrannbiler.com er en helt ny web-side. Her vil vi prøve å vise frem veteranbrannbiler som er rundt om i Norge.

Rundt om i Norge er det mange veteranbrannbiler som bare "eierne" vet om. Det vil vi prøve å forandre på. Her vil vi vise frem forskjellige typer veteranbrannbiler. Vi vil samle mest muligt Informasjon og bilder om veteranbrannbilene som er rundt om kring i landet.

Dette er en side for alle som liker veteranbrannbiler, brannbiler, brannpumper, brannsprøyter og brannutstyr. Her er alle velkommen. Man må ikke være brannmann for å kunne være på denne web-siden.

Alle typer veteranbrannbiler: mannskaps-,  pumpe-, trannsport-, rednings-, høydemateriell-,  spesial-, flyplass-,  tank-,  sjefs/kommando - brannbiler som eies av kommuner, private, statlige og industri-brannvesen

For å kunne presenter veteranbrannbiler rundt om i landet er vi avhengige av at dere som eier, jobber med, vedlikeholder ol veteranbrannbiler og utstyr, sender informasjon og bilder om bilen(e) deres til Veteranbrannbiler.com

Veteranbrannbiler.com er en side som drives på hobby-bassis. Men vi håper at det blir en innholdsrike web-side, med mange forskjellige artikler. Min tilknytning til veteranbrannbiler er at jeg jobber i Brannvesenet Sør-Rogaland på bilverkstedet.

Her på Veteranbrannbiler.com har vi laget et forum som dere kan skrive i. Her kan dere spørre om forskjelligt, svare på emner, fortelle en historie ol. Forumet er åpent for alle.

 

Web-siden er under konstruksjon, slik at det kan være litt mangelfult med info og bilder her. Håper at dere forstår det.

 

Helt til slutt vil jeg takke for at dere besøker Veteranbrannbiler.com.

Ta kontakt på: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller benytt kontakt skjema under "Kontakt Oss"

Veteranbrannbiler
Postadresse: Storevardvegen 2, 4056 Tananger     |   E-post:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Templates by: RocketTheme |  Powered by: Joomla! |  Innhold og bilder Copyright © 2015 Veteranbrannbiler - All Rights Reserved