Bildegalleri
Avansert søk
Registerte brukere
 Glemt passord
 Registrering
Tilfeldig bilde

007

007
0      Arne

Like Us On Facebook
Registrering

Vilkår for registrering:
Administrator for denne siden vil fjerne eller redigere upassende materiale så raskt som mulig, det er vanskelig å følge opp hver enkel post. Derfor må du godta at alle beskjeder/meldinger postet på denne siden er brukeres syn og meninger. Derfor, administratorer, moderatorer eller webmaster kan kun bli holdt ansvarlig for deres egne postinger.

Du samtykker i at du ikke poster noe upassende materiale eller materiale som bryter gjeldende lover. Du samtykker i at webmaster og administrator for denne siden kan redigere eller fjerne all materiale som de mener er upassende/ulovlig. Som bruker samtykker du i at all informasjon du har tastet inn over blir lagret i en database. Denne informasjonen vil ikke bli overlevert andre uten ditt samtykke og webmaster and administrator kan ikke bli holdt ansvarlig for innbruddsforsøk som kan føre til at opplysningene kan komme frem.

Alt innhold av bilder og tekst, på disse sidene tilhører Veteranbrannbiler.com. Tekster og bilder som blir levert / lastet opp til Veteranbrannbiler.com, blir registrert med navn på fotograf/ tekstforfatter. Veteranbrannbiler.com har copyright på alt materiell. Vi kan bruke bilder/tekst hvor vi vil (interne og ekstene sider), redigere tekst, reklame ol. Hvis dette ikke tillates av eier av tekst/bilder, kan vi ikke bruke materiallet som dere har laget. Dette for å unngå opphavsproblemer med eier.

Dette systemet bruker informasjonskapsler for å lagre informasjon på din maskin. Disse informasjonskapslene innholder ingen personlige data, men brukes for å tilby en best mulig brukeropplevelse på sidene.

Er det noe du lurer på, ta kontakt med administrator.

Ved å klikke på knappen under samtykker du i disse reglene.