OppstillingOnsdag var det satt opp tur med veteranbrannbilene til Stavanger Brannbilklubb som en avslutning før sommerferien. Det var 7 stk fra klubben og 2 gjester. Vi tok ut MB 1113 og Volvo fra klubben. Tor Inge stilte med sin Chevy og Rune og Reidar stillte med sin Dodge. Og gjestene stilte med en Internasjonal. Totalt 5 forskjellige biler på turen.

Turen startet opp fra Sola, og vi kjørte i "kortesje" til Klepp Brannstasjon. Her ble bilene stilt opp for fotografering. Etter en liten pause kjørte vi videre til Bryne. Der kjørte vi inn til Øyvind som er en tidliger brannmann fra Sandnes Brannvesen. Han samler på brannhjelmer og tøymerker, og han har ca 120 forskjellige typer brannhjelmer fra rundt om i hele verden. Han har også bygget opp en modeljernbane for tog i kjelleren som han viste oss. Vi ble etterpå innvitert til kaffe og kaker. (Takk for kaffe og kake.) Her ble det en del snakking om alt. Etterpå reiste vi ned til Bryne brannstasjon og fikk en omvisning der, og selvfølgelig ble jo brannbilene stilt opp på nytt for fotografering. Etterpå ble det en liten tur rundt på Bryne før turen gikk hjem til Sola. Vi splittet lag før vi kjørte fra Bryne.

Det var en koselig avslutning før sommerferien. Og så håper vi at vi på denne turen har klart å motivere noen til å bli med som medlemer i klubben. Alle er velkommen til oss.   

Brannhjelmer og merkerModell JernbaneBryne Brannstasjon
Stavanger Brannbilklubb
Besøksadresse: Bygdaveien 104, 4333 Oltedal   |   Postadresse: c/o Stian Magnussen, Storevardvegen 2, 4056 Tananger
Org.nr: 993 748 137   |   E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Templates by: RocketTheme |  Powered by: Joomla! |  Innhold og bilder Copyright © 2015 Veteranbrannbiler - All Rights Reserved