11. Februar 2009 ble Stavanger Brannbilklubb stiftet. Klubben ble stiftet av komiteen som arrangerte Veteranbrannbiltreff i Stavanger 2008. Vi har lenge snakket om å lage til en klubb. Dette ble diskutert lenge før vi arrangerte treffet, og vi ble da enige om å utsette dette til treffet var over. Til selve Veteranbrannbiltreffet var det mye arbeid og planlegging. Slik at noen av oss var litt "utslitt". Krefter ble samlet opp og vi gikk i gang med å lage en brannbilklubb.


På stiftelsemøte stilte nesten alle som var i komiteen opp. Tilstede var: Tor Inge Fjermestad, Arne Magnussen, Jan Knutsen, Tor Helge Høyvik, Morten Jørgensen, Oddbjørn Leikvoll, Reidar Fotland, Svein Knutsen, Rune Fotland, Kenneth Johnsen og Stian Magnussen . Vi gikk igjennom vedtekter, og forandret slik at alle var enige.

Hovedformålet til Stavanger Brannbilklubb:
Stavanger Brannbilklubb skal være en interesseorganisasjon for bevaring av gamle brannbiler ved Brannvesenet Sør-Rogaland IKS og skal arbeide for å resturere brannbiler som tilhører Brannvesenet Sør-Rogaland IKS, og eller klubbens biler.


Stavanger Brannbilklubb vil restaurere brannbilene til Brannvesenet Sør-Rogaland IKS, og får dermed lov til å bruke de gamle brannbilene etter eget ønske.

Det ble valg av styre, uten krangling. Styre består av:
Stian Magnussen - Styreleder
Morten Jørgensen - Nestleder
Oddbjørn Leikvoll - Kasserer
Jan Knutsen - Styremedlem.
Svein Knutsen - Varamedlem.

Hvem kan bli medlem i Stavanger Brannbilklubb? Alle som interesse av bevaring, vedlikehold, restaurering av brannbiler er velkommne som medlemer.

Stiftelses dokumenter og vedtekter ble sendt til Brønnøysundregisteret for registrering i Enhetsregisteret. Og Stavanger Brannbilklubb ble godkjent, og fikk til delt Organiseringsnr: 993 748 137.

Adresse:
Stavanger Brannbilklubb
Flådåveien 2
4331 Ålgård

Postadresse:
Stavanger Brannbilklubb
c/o Stian Magnussen
Storevardvegen 2
4056 Tananger
epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Stavanger Brannbilklubb
Besøksadresse: Flådåveien 2, 4331 Ålgård   |   Postadresse: c/o Stian Magnussen, Storevardvegen 2, 4056 Tananger
Org.nr: 993 748 137   |   E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Templates by: RocketTheme |  Powered by: Joomla! |  Innhold og bilder Copyright © 2021 Veteranbrannbiler - All Rights Reserved