Hva er Stavanger Brannbilklubb?
Stavanger Brannbilklubb er en frivillig interesseorganisjon for bevaring av gamle brannbiler ved Rogaland brann og redning IKS, og skal arbeide for å restaurere gamle brannbiler som tilhører kommunene Stavanger, Sandnes og Gjesdal.
Stavanger Brannbilklubb deltar på veteranbrannbiltreff rundt om i landet, og vi kjører til treffene med brannbiler. Vi detar også på bilutstillinger, "åpen dag" på brannstasjonene, museums dager, og andre arrangemang som vi får forespørsel om.
Av og til tar vi en felles kjøretur med brannbilene rundt om i distriktet.

Hvem kan bli medlem?
Alle som har interesse av bevaring, vedlikehold, restaurering for brannbiler er velkommen som medlemmer.

Må jeg være brannmann eller bilmekaniker?
Nei, du må ikke være bilmekaniker eller brannmann for å bli medlem. Det er flere medlemer i klubben som er bilmekanikere, og de vil hjelpe deg og vis hvordan ting skal gjøres. Det er flere medlemer som ikke er bilmekanikere. Du trenger heller ikke å være brannmann, fordi vi bruker ikke brannbilene til brannutrykning. 

Pris på medlemskap?
Prisen for medlemskap i Stavanger Brannbilklubb er kr 200,- pr år. Dette kan forandres på årsmøte. (Støttemedlem kr 100,- pr år)

Aktivitet
Vi har møte / klubbdag på onsdagene fra kl 18.00 i Oltedal, Rogaland. Her snakker vi, drikker kaffe, og jobber med brannbilene.


Kontakt oss her for å bli medlem


Stavanger Brannbilklubb
Besøksadresse: Bygdaveien 104, 4333 Oltedal   |   Postadresse: c/o Stian Magnussen, Storevardvegen 2, 4056 Tananger
Org.nr: 993 748 137   |   E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Templates by: RocketTheme |  Powered by: Joomla! |  Innhold og bilder Copyright © 2015 Veteranbrannbiler - All Rights Reserved